Info Columns/ Placement Board

Synchronized-turns strategy. Calling all teamers.
Post Reply
User avatar
Enzo1997
Lux Vacationer
Posts: 1628
Joined: Mon May 25, 2009 10:44 am
Location: Childhood
Contact:

Info Columns/ Placement Board

Post by Enzo1997 » Wed Aug 11, 2010 8:23 am

Could you possibly make these movable? I have had them completely eclipse my castle, Making it impossible for me to place for the first few turns (until I can build a castle). Also sometimes I can't see all the info, example: when you play as Russia in Napoleonic Wars (Which happens to be my favorite map) Both the info and the placement cover a ton of territories, and I can't see all the info.

User avatar
dustin
Lux Creator
Lux Creator
Posts: 10793
Joined: Thu May 15, 2003 2:01 am
Location: Cascadia
Contact:

Post by dustin » Wed Aug 11, 2010 5:43 pm

I'm assuming that the Napoleon map is shrinking somewhat to fit on your screen. Right now the info-table doesn't shrink though, so that's what's causing the overlaps.

Possible solutions could be:
- shrinking the info-table along with the map.
- making the info-table hide-able.
- making the info-table moveable.

It's something to think about...

User avatar
mbauer
Not A Truck
Posts: 3959
Joined: Mon Jun 28, 2004 3:59 pm
Location: Tallahassee
Contact:

Post by mbauer » Wed Aug 11, 2010 6:37 pm

Is doing all 3 feasible?

User avatar
dustin
Lux Creator
Lux Creator
Posts: 10793
Joined: Thu May 15, 2003 2:01 am
Location: Cascadia
Contact:

Post by dustin » Wed Aug 11, 2010 7:24 pm

I'd prefer to not do all 3.

User avatar
mbauer
Not A Truck
Posts: 3959
Joined: Mon Jun 28, 2004 3:59 pm
Location: Tallahassee
Contact:

Post by mbauer » Wed Aug 11, 2010 8:31 pm

Then I'd vote for option 1

User avatar
Enzo1997
Lux Vacationer
Posts: 1628
Joined: Mon May 25, 2009 10:44 am
Location: Childhood
Contact:

Post by Enzo1997 » Sun Aug 15, 2010 1:50 pm

option 3 please



Edit: POST #500

User avatar
n00less cluebie
Lux Cantor
Posts: 8375
Joined: Sun Jan 06, 2008 8:55 am
Location: At the Official Clown Reference Librarian Desk--'All the answers you weren't looking for.'
Contact:

Post by n00less cluebie » Sun Aug 15, 2010 1:52 pm

Option 3 sounds the most useful and it would parallel Lux

ReggaeFire
Lux Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 08, 2010 10:59 am

Post by ReggaeFire » Fri Oct 08, 2010 11:03 am

Any possibility of getting one of these options (preferably #3 or #2) into the next version? It's really annoying to not be able to resize the map.

User avatar
RandomGuy
Lux Veteran
Posts: 1463
Joined: Mon Mar 05, 2007 12:02 am
Location: Central American Jungle
Contact:

Post by RandomGuy » Fri Oct 08, 2010 11:53 am

the current version supports moving the info table (option 3) - just click and drag it

User avatar
djdee
lux widowmaker
Posts: 1911
Joined: Wed Nov 29, 2006 4:55 pm
Location: Geordieland
Contact:

Post by djdee » Mon Oct 18, 2010 6:25 am

why not allow a separate window link in lux?

User avatar
dustin
Lux Creator
Lux Creator
Posts: 10793
Joined: Thu May 15, 2003 2:01 am
Location: Cascadia
Contact:

Post by dustin » Mon Oct 18, 2010 5:42 pm

because it's twice the work

Post Reply