Viking Age/Window player error

Synchronized-turns strategy. Calling all teamers.
Post Reply
User avatar
Pars
Lux Alliance Fan
Posts: 636
Joined: Thu Nov 29, 2007 12:39 pm
Location: Sweden

Viking Age/Window player error

Post by Pars » Fri Dec 11, 2015 10:31 am

Im using win 8.1

I have noticed that when I play som maps the window that provides information about players, troops, land and so on sometimes cant show which team I'm in. Instead of displaying a specific icon of the team I belong, it becomes just a square(s). Viking Age is one of those maps.
How can I solve this?

I try to post and image to show it

Image

User avatar
SnyperEye
Anti-Holy Assgrabber
Posts: 6547
Joined: Fri Dec 03, 2004 9:57 am
Location: The Anti-Holy Church of Lux
Contact:

Re: Viking Age/Window player error

Post by SnyperEye » Sat Dec 12, 2015 9:19 am

Welcome Back Pars

Dustin will take a peek for any glitches. I looked at the map and opened it and didn't notice any issue myself personally. You been gone awhile and there has been a couple updates since. Which version are you using? I know the latest version was giving me some issues so I went back to v1.2 In the mean time when you have maps with team vs team scenarios colors of the teams are usually similar. I know this isn't an answer to the issue but its a pov until we can figure out the real issue.

With that said I actually love that map, Dustin should put it up so we can play it. I am sure Mbauer and the others are wanting revenge for there last defeat. :smt077

User avatar
Pars
Lux Alliance Fan
Posts: 636
Joined: Thu Nov 29, 2007 12:39 pm
Location: Sweden

Re: Viking Age/Window player error

Post by Pars » Sat Dec 12, 2015 9:46 am

SnyperEye wrote:Welcome Back Pars

Which version are you using?

With that said I actually love that map, Dustin should put it up so we can play it. I am sure Mbauer and the others are wanting revenge for there last defeat. :smt077
Hi SnyperEye

Ty, Its been a long time, I still remember your Lux Bowl Map from 2009, very creative.

Im using version 1.31 (Castle Vox)
And Im using Windows 8.1

The Viking map is a challange, has not yet won it with the ´Viking Homeland

User avatar
SnyperEye
Anti-Holy Assgrabber
Posts: 6547
Joined: Fri Dec 03, 2004 9:57 am
Location: The Anti-Holy Church of Lux
Contact:

Re: Viking Age/Window player error

Post by SnyperEye » Sat Dec 12, 2015 2:17 pm

play it online with real players see the difference.

User avatar
Pars
Lux Alliance Fan
Posts: 636
Joined: Thu Nov 29, 2007 12:39 pm
Location: Sweden

Re: Viking Age/Window player error

Post by Pars » Sun Dec 13, 2015 1:23 pm

I play most of my games with polymath as AI:s.
I set them all on polymath because I think they are the most difficult to win against.

I have discovered a "game bug"
If you play the Viking Age and set all the AI:s on polymath and you play as West Fransk you will not have a chance to win because East Franks ruins your game every time. I have tried about 20 times with the same results.

Post Reply